Tedd zsebre az autód!

Carnotie mobil applikáció
- Tedd zsebre az autód!

 A Carnotie asztali verziója tartalmazza minden funkciónkat és szolgáltatásunkat. Mobil applikációnk pedig lehetővé teszi, hogy bárhonnan elérhesd a legfontosabbakat ezek közül. Legyél bár úton vagy útközben, rögzítheted autód adatait, vihetsz fel eseményeket, és beállíthatsz értesítőket!
Mobilod böngészőjével el tudod érni a Carnotie összes funkcióját. Javasoljuk, tedd kezdőképernyőre a Carnotie-t mobilodon. 
Még nem ismersz minket? A Carnotie egy autósoknak szóló kényelmi alkalmazás, amelynek segítségével megkönnyítheted autód kezelését. Ezt mindössze 4 lépésben megvalósíthatod.

  1. Első körben vidd fel az autód alapadatait és arról készített fotókat. Ha minden műszaki paramétert szeretnél megadni, javasjuk, ezt a böngészőből  tedd meg, és csak a továbbiakban használd a mobil alkalmazást. Minél több valós adatot adsz meg, annál jobb rálátást biztosítasz például egy éves szervizt biztosító szakember számára. Ő a pontos paraméterek révén könnyebben fog megfelelő alkatrészt vagy gumit ajánlani, és gyorsabban fogja beazonosítani a lehetséges hibákat is. (A részletes adatokat utólag is megadhatod a böngészőből.)

 

  1. A második kulcsmozzanat: vigyél föl annyi autóval kapcsolatos eseményt, amennyit csak bírsz! Hogy miért? Nagyon egyszerű: az idővonalon rögzített események adják az autód történetét. Így bármikor visszakeresheted, mikor voltál utoljára állapotfelmérésen, mennyit tankoltál utoljára, vagy 2 évvel korábban melyik biztosítónál voltál. Az így kapott szerviztörténet kapóra jön majd akkor is, ha el akarod adni az autódat: dokumentumokkal, fotókkal tudod majd hitelesen bemutatni, mi is történt az autóval, ez pedig nagyobb bizalmat ébreszt majd a lehetséges vevőkben.
  2. Bizonyos eseményeknél értesítést tudsz beállítani. Így amikor esedékes lesz a következő gumicsere, vagy pályamatricát kéne venned, 30 nappal, 7 nappal és 1 nappal korábban is kapsz egy-egy emlékeztetőt. Tuti, hogy egyetlen fontos határidőről se maradsz le!
  3. Árajánlatokat is kérhetsz: ha mondjuk ki kell cserélned egy hibás alkatrészt, vagy időszerű volna egy új abroncs az autódra, akkor nincs más dolgod, mint ajánlatot kérni. Okos csomagunk előfizetői ráadásul terméktől függően akár 40-50%-os kedvezményre is számíthatnak!

Az autó kezelésén túl számtalan kiegészítő szolgáltatást is nyújt a Carnotie:

Tartsd nyilván költségeidet!

Keress alkatrészt vagy biztosítást kedvezőbb áron!

Vásárolj autópálya-matricát mobil appunkon, ha éppen úton vagy.

Kalkulátorainkkal pontosan tervezhetsz az anyagiakkal.

Használd a Carnotie-t mint online szervizkönyvet és többet ér majd eladáskor az autód!

Használd szerviztanácsadónkat, hogy sokáig működjön az autód!